понедельник, 14 октября 2013 г.

Розмір члена має майже містичне значення для переважної більшості чоловіків.

До останнього часу результати сексологічних опитувань свідчили не стільки про істинному умонастрої жінок, скільки про їх тактовності. Як відомо, на пряме запитання : " Чи впливає на ваше ставлення до чоловіка розмір його статевого члена? " більшість жінок розсудливо відповідали " ні" і дипломатично додавали: "Все залежить не від розмірів, а від уміння ним користуватися "
Однак тепер жінки скинули маску дипломатії і все частіше відповідають: "Так , впливає. Чим більше, тим краще". Зрештою, це не дивно: адже чоловікам теж не дуже подобаються жінки з плоскою грудьми!
Як і в усьому, тут крім сексуальної прагматики, важливу роль відіграє і суто естетичний момент. Між іншим, чи знаєте ви, що чоловічий член у спокійному, неерегірованном у більшості жінок викликає посмішку ?
До речі, як це не парадоксально, але в наше століття сексуальної освіченості багато чоловікiв і жінок не знають, що є два типи пенісів, які ведуть себе дуже по різному в спокійному і збудженому стані. Великі і солідні  в ненапруженому стані, пеніси таять у собі відоме розчарування: збуджуючись, вони практично не збільшуються в розмірах і піднімаються не більше ніж на 45 градусів. А от маленькі смішні " піпочкі " - збуджуючись, здатні підносити справжнісінькі сюрпризи. П'яти-шести сантиметровий нешкідливий малятко, "зачувши здобич" в мить ока здатний перетворюватися в 20 сантиметрового хижака. Тому жінкам не слід поспішати з висновками - вигляд чоловіка знизу в спокійному стані ще абсолютно ні про що не говорить!

Незважаючи на посилено рекламуються " засоби збільшення і нарощування пеніса " змушена з жалем констатувати, що істотне збільшення розмірів практично неможливо. Всі відомі мені засоби дають досить скромні результати і до того ж чреваті механічними ушкодженнями цього важливого органу.
 Хоча великий пеніс від 17 до 25 сантиметрів - виглядає більш привабливо і є предметом гордості його власника, вважаю не зайвим зауважити, що і маленького пеніса - середній розмір статевого члена 15 сантиметрів - цілком достатньо, щоб партнерка "побувала в раю". Дуже велику роль у сексі грає тривалість ерекції і вміння провести любовну прелюдію, що зауважте, приносить задоволення обом партнерам.
 Жінкам, зустрічається з володарями супервелику пенісів, не слід турбуватися, що "він може не вміститися". Будь-яка жінка здатна народити дитину, а там, де проходить голова немовляти, вистачить місця для члена будь-яких розмірів. І не забувайте, великий пеніс дає відчуття " повноти " яке дуже цінується багатьма жінками.
 І останнє - діаметр статевого члена куди важливіше довжини....
Знайомства для сексу - minuet

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.