среда, 12 февраля 2014 г.

Як навчитися отримувати подарунки від чоловіків

Вам не дарують квітів, не роблять сюрпризів, не подають руку і не знімають чемно пальто - невже всі чоловіки стали настільки грубими і неотесаними, вмить розучившись доглядати? Чи це просто вам так везе, адже ваші подруги, проститутки із завидною регулярністю то хваляться новим колечком, то з захопленням діляться всіма подробицями дуже смачної вечері, який влаштував улюблений. Виходить, що вся справа у вас. Або ви занадто скромні, або вважаєте, що не варті таких знаків уваги, або просто не вмієте приймати їх правильно. Як навчитися приймати подарунки від чоловіків?

Внутрішні причини відмови від подарунків....
Ось кілька причин, по яких ви межах не готові до того, щоб прийняти черговий сюрприз. Напевно, в одній з таких ситуацій ви впізнаєте себе:

• терпіти не можете бути комусь належною
• віддаєте перевагу завжди тримати ситуацію під контролем
• не вмієте і не любите просити про щось
• вам складно догодити
• віддаєте перевагу самі собі робити подарунки
• неправильно реагуєте на сюрпризи, робите вигляд, ніби хлопець зобов'язаний надавати знаки уваги
• шукаєте в усьому підступ і користь

Більшість цих причин криється у вашому недовіру сильній статі, комплекс меншовартості, проблеми з чоловіками в дитячому віці, в неприємному життєвому досвіді. Якщо самі з цим розібратися не можете, сходіть до психотерапевта. Разом з фахівцем ви зможете знайти коріння своїх проблем і змінити своє життя.

Як змінити своє ставлення до подарунків?
Подумайте, як виглядає жінка, або проститутка, якій хочеться робити приємне? Доброзичлива, щира, життєрадісна, випромінює добро і позитив. Якщо ви дуже далекі від цього ідеалу, подумайте, що заважає вам насолоджуватися життям - не бійтеся змінитися, це принесе вам тільки плюси. Починайте з малого : посміхайтеся своєму чоловікові при зустрічі, дивіться йому в очі, обіймайте та дякуйте за кожні дрібниці. Побачивши захоплення у ваших очах при вигляді його скромного букетика, він це неодмінно захоче повторити.

Отже, щоб хлопець частіше обдаровував вас, ви повинні з самого початку дати зрозуміти, що вам приємно таке залицяння. Дякуйте, робіть відповідні подарунки, не вмикайте своє почуття обов'язку, незалежність і помилкову скромність. Позбавтеся від страху невідомості та страху втратити контроль над ситуацією, не намагайтеся заробити або відплатити за подаровані вам дари - вони на те й дари, що робляться безкорисливо. У будь-яких відносинах треба вміти не тільки віддавати, але і приймати.
проститутки Киева на сайте : http://minuet.me/

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.